Rozmowa Mistrzyń – Śniadanie Mistrzyń 2023 Hotel Narvil

Rozmowa Mistrzyń

W sobotę, 26 listopada odbyła się kolejna edycja projektu „Sport jest kobietą – Śniadanie Mistrzyń”. Wydarzenie odbyło się nieopodal Warszawy, w pięknym Hotelu Narvil Conference & Spa. Rozmowa mistrzyń odbyła się między prawdziwymi gwiazdami polskiego sportu.

Rozmowa mistrzyń między Otylią Jędrzejczak, Patrycją Czepiec i Natalią Czerwonka
(zobacz, w czym specjalizują się nasze mistrzynie)

Podzieliły się one z uczestnikami..

• historiami,
  • doświadczeniami,
  • wskazówkami,
  • poradami,
  • sposobami

dotyczącymi trudności dnia codziennego. Poruszone zostały kwestie związane z postrzeganiem siebie samego, poczucia własnej wartości i motywacji w dążeniu do celu. Mistrzynie nie zapomniały oczywiście o podkreśleniu wartości, jaką niosą za sobą trudności, pojawiające się na drodze do celu.  Zgodnie z mottem najlepszej, polskiej pływaczki Otylii Jędrzejczak – Porażka to tylko przystanek, w drodze do sukcesu.

Każdy uczestnik miał okazję bliżej poznań wyżej wymienione mistrzynie i zaczerpnąć od nich nieco motywacji do codziennych działań. Mamy nadzieję, że udało im się zainspirować choćby jednym elementem historii, przekazanym przez tak wspaniałych gości.

Jak radzimy sobie z porażkami dnia codziennego?

Sprawdź jakie techniki stosują osoby, doznające porażki w życiu, sporcie, szkole czy biznesie.

Wysłuchaj rozmowy mistrzyń. Poznaj sposoby na radzenie sobie z porażką, utrzymanie motywacji i wiarę we własne możliwości!