Otylia Swim Tour 2023 Katowice – Ważne!

Otylia Swim Tour

Witajcie, przedstawiamy kilka cennych informacji, związanych ze zbliżającym się wydarzeniem Otylia Swim Tour 2023 Katowice.

Wydarzenie Otylia Swim Tour to jednodniowe warsztaty edukacyjno – sportowe. Przeznaczone są dla młodych adeptów pływania, ich rodziców, trenerów, opiekunów. Zapraszamy do udziału!

Data: 17.06.2023

Miejsce:

• Basen Zadole, ul. Wczasowa 8a, 40-694 Katowice (zajęcia na pływalni oraz hali sportowej dla dzieci, wykład z P.Otylią)
  • MOSiR Katowice , ul. Asnyka 27, 40-696  Katowice (wykłady dla rodziców)

Rejestracja na wydarzenie

Rejestracji można dokonać poprzez wypełnienie formularza na stronie projektu. Wystarczy wybrać „podświetlony” herb miasta, którym jest zainteresowany uczestnik. Liczba miejsc ograniczona!

Podczas rejestracji niezbędne będzie pozostawienie dokumentów, podpisanych przez prawnego opiekuna (regulamin wydarzenia, zgoda na wykorzystanie wizerunku). Każdy uczestnik otrzyma pakiet startowy oraz identyfikator, zawierający informację, do jakiej grupy został przydzielony (A lub B). Otwarcie wydarzenia odbędzie się na hali sportowej o godzinie 9.00. Po jego zakończeniu, uczestnicy zostaną skierowani na pływalnie lub poproszeni o pozostanie na hali sportowej. Rodzice natomiast będą mogli udać się na wykłady, które odbędą się na terenie obiektu MOSiR Katowice. W przerwie między zajęciami, o godzinie 11.15 młodsi uczestnicy  otrzymają ciepły posiłek. Następnie odbędzie się spotkanie z Panią Otylią, przeznaczone dla dzieci, a po jego zakończeniu, ostatni blok zajęć. Nie przewidujemy oficjalnego zakończenia więc około godziny 15 będzie można odebrać dzieci.
Dzieci
8:15 – 9:00 rejestracja
9:00 – 9:30 rozpoczęcie na hali sportowej
9:45 – 11:15 – grupa A basen , grupa B sala
11:15 – 12:00 – jedzenie
12:00 – 12:30 – wykład Otylii dla dzieciaków
12:30 – 13:15 – podpisy, autografy, zdjęcia, certyfikaty dla dzieci
13:15 – 14:45 – grupa B basen, grupa A sala
15:00 – Koniec
Dorośli
9:45 – 11:15 – wykład dietetyka
11:30 – 13:00 – wykład psychologa
Zajrzyj do naszej bazy ćwiczeń, stworzonej przy wsparciu trenera przygotowania motorycznego, prowadzącego zajęcia w czasie projektów!