Czy warto zaprzyjaźnić się z wysiłkiem fizycznym ?

Pati

Polska koszykarka, mistrzyni Polski z 2006, Europy z 1999  i uczestniczka Igrzysk Olimpijskich w Sydney. Chcielibyśmy przedstawić wam niesamowitą Patrycję Czepiec

•    Kobieta, która zarazi każdego pozytywną energią. Była zawodniczka wywodząca się z Wisły Kraków, która w wieku zaledwie 20 lat podbiła parkiet renomowanej, amerykańskiej uczelni „University of California” w Berkeley.
  •    Wybitnie utalentowana i utytułowana, na codzień wciąż nierozerwalnie związana ze sportem. Dziś wspaniała mama i postać, której nie da się zapomnieć.

Każdego roku, z wielką chęcią, zapraszamy ją do udziału w naszych przedsięwzięciach. Zależy nam by nieustannie dzieliła się ze światem swoimi doświadczeniami i przeżyciami. Zależy nam by na swoim przykładzie uświadamiała jak ciężką drogę należy przejść by osiągnąć sukces, by uczyła, że warto bo nie ma rzeczy niemożliwych.

Wielokrotnie miała już przyjemność odpowiadać na pytania uczestniczek projektu „Mistrzynie w szkołach”, udzielać wywiadów czy motywować młodych sportowców w czasie spotkań z serii „Sport jest kobietą- Śniadanie Mistrzyń”. Jako pani trener, właścicielka krakowskiej restauracji oraz agentka koszykarek „puszcza w obieg” swój wyjątkowy światopogląd.

Natomiast w powyższym filmie opowie wam o roli wysiłku fizycznego  i konsekwencji unikania jakiegokolwiek ruchu. Szczególnie w czasie pandemii.

Wiedzieliście, że wystarczy krótki spacer by zadbać o swoje samopoczucie ?

Wpadnijcie do nas po więcej wywiadów !